logo2c


Položite kvalitetno i sigurno: B, A, A2, A1 kategorije!

 

 

Uskoro postajete vozačem, što trebate znati?

Osim poznavanja prometnih propisa i vožnje što ćete steći u školi, vozač mora poznavati i vozačku kulturu. Baš po tome se želimo razlikovati od drugih - pružiti cjelovitu uslugu - biti Vam na raspologanju i nakon položenog ispita!

Obuka na vozilu s automatskim mjenjačem - PRVI U ZAGREBU!


O nama

Želja nam je osim osnovnog znanja polaznicima pružiti širu uslugu, kako bi završetkom škole bili kompletni vozači. Polaganjem ispita naša suradnja se ne prekida, ostajemo Vam na raspolaganju i nakon ispita ukoliko se pojavi bilo koje pitanje na koje Vam svojim iskustvom možemo odgovoriti.

Našu kvalitetu dokazali su naši kandidati - nakon prođene obuke prolaznost kandidata je daleko iznad prosjeka ostalih auto škola. Kandidate obučavamo za stjecanje vozačke dozvole B kategorije na vozilima s ručnim i automatskim mjenjačem, te za stjecanje vozačke dozvole A kategorije (motocikl).

Pristupne prostorije

Posjetite nas u ugodnom ambijentu, kako bismo Vas informirali o uvjetima i mogućnostima naše škole. Naši zaposlenici rado će Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Naravno, informirati se možete i telefonski - strpljivo ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Učionice

Učionice su moderno opremljene, a nastava je, osim klasičnim predavanjem, potpomognuta projekcijama prezentacija sa računala. No, najbitnije od svega, možemo se pohvaliti vrhunskim predavačima!